Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#کانادا

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

برای خرید داروی متفورمین از دکتر آلمان نسخه داشته باشیم میتونیم از کانادا بگیریم؟
2021-09-01 03:52:00 #Canada [کانادا] پزشکی

آیا می توان برای بیماری که در ایران هستن از کانادا دارو بخریم و براشون ببریم؟ آیا این کار منع قانونی داره؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-01 20:33:00 #Canada [کانادا] پزشکی

کسی از آزمون ورودی پزشکی به کانادا اطلاع دارند؟ شرایط مهاجرت پزشکان به چه شکله؟ آیا معادلسازی ایران رو قبول دارن؟
2021-09-01 22:52:00 #Canada [مهاجرت] پزشکی

توی کانادا ایا برای بلوغ زودرس دختر کاری انجام میدن؟ و اگه کاری انجام میشه باید به چه دکتری مراجعه کرد؟
2021-09-03 01:03:00 #Canada [دکتری] پزشکی

من بصورت توریستی در کانادا هستم برای مدتی که اینجا اقامت دارم چه بیمه ای درمانی بگیرم بهتره و آیا میتونم از اون برای چکاپ دوره ای استفاده کنم و اصولا پروسه مراجعه به پزشک و چکاپ به چه صورته ?
2021-09-14 20:54:00 #Canada [به چه صورت] پزشکی

امکان پست دارو با نسخه داخل کانادا هست ؟ میخوام یکی از دوستام برام از ایران دارو بیاره ، ولی یه استان دیگه هست بایستی بعدش داخل کانادا برام پست کنه
2021-09-20 11:18:00 #Canada [کانادا] پزشکی

من یکسری دارو باید با خودم کانادا بیارم دکتر نسخه رو به فارسی نوشت حالا اگر لازمه ترجمه کنم، فقط مهر داالترجمه کافیه یا مهر دادگستری و وزارت خارجه هم لازمه؟ اسم داروها رو طبیعتا به انگلیسی نوشته ولی جایی که میگه این داروها رو به این دلیل لازم دارم، این توضیحات رو به فارسی نوشته کل نسخه هم در سربرگ پزشک نوشته شده و در سربرگ اسم پزشک به فارسی و انگلیسی نوشته شده ممنون،
2021-09-20 13:06:00 #Canada [مهر دادگستری] پزشکی

با خدمت والدین گرامی کسی که تو ایران با معدل ۱۸ به بالا دبیرستان رو تموم کنه آیا میتونه برای دانشگاه و رشته ی پزشکی در کانادا اقدام کنه؟؟ ممنون از پاسخگویی تون
2021-09-20 14:46:00 #Toronto [دانشگاه] پزشکی

من ازایران مزاحمتون میشم در ایران دیالیز صفاقی انجام میدم اگه بخوام بیام به دخترم سر بزنم کانادا بهم محلول میدن
2021-09-23 00:45:00 #Canada [کانادا] پزشکی

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal

و مطمئن نیستم چه اندازه سوالم مرتبط با این گروه میشه؟ ولی چون به موضوع تی مربوط هست ترجیح میدم جایی سوال کنم که جواب درست بگیرم ممنون میشم از پاسخ تون خواستم مطمئن باشم ایا هنوز محدودیت تعداد برای مهمانی ها در منزل وجود داره در صورتی که افراد حاضر در مهمانی واکسینه شده باشند؟ اگر بله تعداد مجاز برای داخل منزل و یا حیاط چند نفر هست ؟
2021-09-17 14:21:00 #Montreal

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 #Montreal

برای معاینه زنان نمیشه دکتر زنان رفت؟ فقط باید پیش فمیلی فیزیشن بریم؟ دکتر زایمان خودم که گفت من فقط برای بارداری ویزیت می کنم. پیش دکتر مزیدی نمیشه رفت برای معاینه؟
2020-12-30 16:52:57 #Montreal پزشکی[پزشک خانواده] پزشکی[دکتر زنان] پزشکی[زایمان] پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

من یکبار درباره چشم پزشک برای پرسیدم کسی جوابی نداد لطفا اگه چشم پزشک خوب میشناسین معرفی کنید ممنونم
2018-09-27 21:02:00 #Montreal